Brandmeester

Basis | Wie heeft er nou niet van gedroomd om eens brandweerman of -vrouw te zijn! Met onze brandweerwagen voeren we een spectaculair teambuildingsprogramma uit. De brandweerauto van het Hoefslag is origineel uitgevoerd met alle attributen aan boord. Het is aan u om met deze materialen in actie te komen en zo snel mogelijk het sein ‘brandmeester’ te geven. Voorzien van helm en pak gaat u als team de ene na de andere uitdaging aan. Onder andere: razendsnelle uitruk, uitdagende autobrand blussen en de befaamde brancardrace. In het programma komen elementen als snelheid, technisch inzicht maar vooral samenwerking en communicatie aan de orde. Bent u de brand meester?

Comfort | Naast het complete Brandmeesterprogramma, gaan alle remmen los en laat u de bal rollen… Met dit programma bieden we een indoor tafelvoetbal kampioenschap van formaat. Laat u verrassen door dit unieke concept en ervaar hoe fanatiek en enthousiast uw medespelers worden tijdens dit toernooi! Door middel van een speciaal landenshirt worden alle teams ingedeeld en kan het EK losbarsten. Communiceer, speel samen en maak zo veel mogelijk doelpunten. Makkelijker gezegd dan gedaan, de tegenstander probeert je uiteraard flink te dwarsbomen.

Luxe | Blijf nog even in de klassieke sfeer en kruip zelf achter het stuur van onze Méhari. U rijdt een bolletje-pijltje route door de prachtige Veluwse bossen.

Prijzen

Basis           € 34,75 p.p.           minimale besteding € € 521,25

Comfort       € 44,75 p.p.           minimale besteding € 671,25

Luxe            € 69,75 p.p.           minimale besteding € 1046,26

Deze activiteit is mogelijk van maart t/m november

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Elk van deze programma’s is uit te breiden met Commandeur De Moker | Geef een extra dimensie aan het Brandmeester programma en laat het onder leiding staan van onze Majoor De Moker. Dankzij zijn speciale bronnen weet hij wie u bent én wie u kent. Een hilarische act. | Prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen.

Vragen? Live Chat