De Farao

Farao – Samen bouwen aan je eigen piramide

Basis | Elk bedrijf heeft een visie. En elke onderneming heeft doelen. Iedereen werkt op zijn of haar niveau mee om die grote doelen te behalen, wat je plaats ook is in de organisatie. Dát laten we je ervaren tijdens ons piramidegame De Farao. Met je hele team of bedrijf ga je aan de slag om een mega-piramide te bouwen. Na een heldere instructie bouw je met bamboestokken en elastieken kleine piramides. De piramides worden aan elkaar geknoopt en zo ontstaat uiteindelijk een gigantische piramide. Iedereen werkt aan een deel, maar je samenwerking zorgt ervoor dat de kleine piramides ook samengevoegd worden. Zo ontstaat een grote piramide die nét zo stabiel is als jullie team! Heeft de Farao alles in goede banen geleid en voor een stevige basis gezorgd? Natuurlijk zorgen wij voor tijdsdruk, zodat de uitdaging nog verder toeneemt. Als je meerdere teams hebt, kunnen we ook met de groepen tegen elkaar strijden en zien wie snel, stevig en samen bouwt.

Comfort | De samenwerking in jullie team wordt uitgediept. In groepen van maximaal zeven personen gaan we verder aan de slag met bouwen met touwen in de zinderende race: knopen & lopen. Van grote balken en touwen maak je een stevige hoofdletter A. Die ga je als team laten lopen. De machine moet geölied zijn: de A moet rechtop in evenwicht gehouden worden én bovendien voortbewogen worden. We leggen je alles globaal uit, maar het bouwen moet je toch echt zelf doen. Wie loopt als eerste over de eindstreep?

Luxe | Maak het programma compleet en wissel het bouwen af met de nostalgische Mehari’s, de meest spraakmakende auto uit de Franse Eend-familie. Door middel van het bolletje-pijltje-systeem ontdekt u het prachtige landschap van de Veluwe.  De heren voelen zich een Fransman met hun alpinopet en de dames voelen zich Brigitte Bardot met hun wapperende sjaaltjes.

Prijzen

Basis           1 uur            € 14,75 p.p.           minimale besteding € 221,25

Comfort       1,5 uur         € 19,75 p.p.           minimale besteding € 296,25

Luxe            3,5 uur         € 44,75 p.p.           minimale besteding € 671,25

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat