Catering Barneveld

Catering in Barneveld of omstreken nodig? Voor uw familiedag, personeelsfeest, bedrijfsjubileum, opening, tuinfeest of bijvoorbeeld relatiedag? Het Hoefslag regelt het perfect voor u. U en uw gasten genieten zorgeloos van de smakelijkste hapjes en gerechten. Dagvers bereid in onze eigen keuken, door onze eigen chef-kok. Ook lekker: de complimenten die u na afloop krijgt van uw gasten voor de fantastische catering en de vlekkeloze organisatie.

Het Hoefslag voor catering in Barneveld

Bij Het Hoefslag is praktisch alles mogelijk als het gaat om de verzorging van hapjes en drankjes bij feesten of andere events. Live cooking is een optie, of een barbecue. In de grote (mobiele) steenoven bereiden we bijvoorbeeld verse pizza’s met die typische authentiek mediterrane smaak. Maar we kunnen er ook heerlijk vlees in bakken, grillen, roosteren. Noem maar op. Misschien geeft u de voorkeur aan een hapjes-, stamppot- of dessertbuffet. Een walking dinner?

De smaakmakers van Het Hoefslag tijdens het Preuvenement Barneveld

UDS (Ugly Drum Smoker)

Een leuke, originele en bijzonder smakelijke optie voor uw catering in Barneveld of omstreken biedt Het Hoefslag met slow cooking in de UDS, een gesloten vat waarin je kunt roken. In het vuur gooien we houtsnippers gedrenkt in whiskey, rode wijn of bijvoorbeeld perensap. Dat geeft een overheerlijke smaak aan het vlees. Gastheer Herman leeft zich creatief uit met de UDS. Hij vertelt er graag over aan de gasten die zich gezellig rond de ton verzamelen, nieuwsgierig en getrokken door de heerlijke geuren.

Het water in de mond…

Het geheim zit in het urenlang garen. Zo blijven de sappen behouden en wordt de smaak lekker opgenomen. Een mooie zijde zalm bereid op beukenhout is verrukkelijk! Die komt er warm, gegaard, sappig en gerookt uit. Je likt er je vingers bij af. Ook bijzonder smakelijk uit de ton is een goede kalfshaas. En wat dacht u van jalapeño’s, warm en gevuld met cheddar, omwikkeld met spek?

Rent-a-bar

De voorbereidingen voor uw catering doen we in Barneveld, in onze eigen keuken. En als u wilt nemen we zelf alles mee. Borden, kopjes, glazen, bestek. Desgewenst zorgen we voor een mobiele sfeerinrichting. Compleet met kroonluchters, behang en lambrisering, een nostalgische tapkast en spiegels. Je waant je waarachtig in een Ierse of Engelse Pub en vergeet compleet dat je in een tent zit. Origineel én sfeervol. (En wat een stemmig decor voor de foto’s!)

Interesse?

Neem contact met ons op voor memorabele catering in Barneveld en omstreken. Wij maken er een feest van. Spectaculair en spetterend, of rustig en sfeervol. En alles daar tussenin. U zegt het maar!

Vragen? Live Chat