Streekproducten

Wat je van dichtbij haalt is lekker

Niets ten nadele van de groothandel of de supermarkt. Maar wat wij van onze leveranciers hier uit de buurt krijgen, is wel even andere koek. Of gebak, brood zo u wilt. Kaas, vlees, groente en fruit. In het seizoen wild en bijvoorbeeld asperges. Kip en eieren. (Barneveld, hè?) Er gaat niets boven streekproducten. Verser kun je niet krijgen. Je weet wat je eet, puur en eerlijk.

We kennen onze leveranciers

Onze slager betrekt het vlees van zijn vader, die boer is. Zijn runderen grazen hier bij Het Hoefslag letterlijk om de hoek. Lekker buiten, en dat proef je! Het kalfsvlees komt van Ecofields in Wekerom en is biologisch. Remekerkaas wordt in Lunteren gemaakt. Werkt chef-kok Petra ook graag mee. Het wild is afkomstig van de Veluwe, natuurlijk. Niets zo lekker als een sappige, malse Barneveldse boerderijkip. En ijs toe, bereid met dagverse melk van De Oude Deel, de ijsboerderij in Voorthuizen.

Streekproducten, eigen keuken, eigen chef-kok

U ziet, we houden onze topadresjes niet voor onszelf. We verwijzen u graag naar de bakker hier in het dorp, en verraden u met liefde wie onze poelier is. Of onze groenteboer. Geen probleem. Dagverse streekproducten bepalen namelijk voor een belangrijk deel het culinaire succes van Het Hoefslag. Maar onze eigen Petra weet er in onze eigen keuken topgerechten van te maken. En haar houden we lekker wel voor onszelf!

Trek gekregen?

Over eten moet je ook eigenlijk niet schrijven, dat moet je doen. Kom langs, en proef alvast de sfeer en onze lekkere koffie. Dan praten we over uw smaak, uw wensen en uw plannen. Is er een heerlijker onderwerp van gesprek? Belt u dan eerst even voor een afspraak?

Vragen? Live Chat