Arrangementen

Reserveer nu uw datum en arrangement tussen 1 januari en 31 december 2020 en ontvang korting op de zaalhuur!
Sfeer

Samen vieren verbindt en versterkt relaties. Niets zo goed om de banden aan te halen en te bevestigen als met elkaar genieten van een heerlijke, met liefde en vakmanschap bereide maaltijd. Dagvers bereid in de keuken van Het Hoefslag, door onze eigen chefkok. Helemaal volgens uw smaak en wensen. Een weldaad voor stemming en sfeer.

Beleving

Wat de aanleiding of reden om bij elkaar te komen ook is: maak van uw feestelijke bijeenkomst gegarandeerd een succes met leuke, uitdagende en soms zelfs hilarische activiteiten. Voor elk wat wils, voor jong en oud. Actief, of bijvoorbeeld gemotoriseerd: de specialiteit van Het Hoefslag is Beleving met hoofdletter B. Wie samen speelt, heeft samen plezier. En heeft het goed met elkaar.

Feestavond arrangementen

Om u op ideeën te brengen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is, hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld.
Onderstaande arrangementen zijn gebaseerd op groepen vanaf 25 personen. Prijzen van kleinere groepen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Feestavond arrangement A

Ontvangst met koffie/thee en slagroomsoesjes op tafel
Consumpties naar keuze
Koude/warme hapjes (5 p.p.)
Koffie/thee tot besluit

Prijs: € 26,75 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

Feestavond arrangement B

Ontvangst met koffie/thee en petit fours
Consumpties naar keuze
Gemixte koude/warme hapjes (5 p.p.)
Koffie/thee tot besluit

Prijs: € 28,75 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

Feestavond arrangement C

Ontvangst met koffie/thee en slagroomsoesjes
Consumpties naar keuze
Notengarnituur
Koude/warme hapjes (4 p.p.)
Puntzak frites
Koffie/thee tot besluit

Prijs: € 29,70 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

Feestavond arrangement D

Ontvangst met diverse dranken naar keuze
Tortillachips inclusief dips
Koude/warme hapjes (3 p.p.)
Friteskar; onbeperkt frites, kroketten/frikandellen (vanaf 100 personen)
Koffie/thee tot besluit

Prijs: € 30,15 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

* Bovenstaande arrangementen gelden inclusief alle dranken uit ons standaard assortiment. (Koffie/thee, tapbier, Radler, wijnen, frisdranken, bronwater, jenevers, port, sherry, vermouth, Berenburg en Vieux). De buitenlands gedistilleerde dranken worden op basis van nacalculatie doorberekend.

Deze arrangementen gebruiken wij als richtlijn, maar kunnen wij uiteraard ook op uw persoonlijke wensen aanpassen. Elk extra ½ uur verlenging € 2,00 p.p.

In alle arrangementen zijn we flexibel bij Het Hoefslag. Het kan altijd anders, uitgebreider, beperkter. Het mag bij ons langer of juist korter duren. Elk arrangement leent zich voor variaties, overal maken we desgewenst maatwerk van. Zie hier voor onze samengestelde Top 10.

High Wine

Het voert wat ver om hier elk ander arrangement gedetailleerd te beschrijven. We lichten er één toe: de High Wine. Een uitgebalanceerd diner met een keur aan kleine, culinaire gerechtjes: warme en koude tapas. Drie of vier gangen, waarbij uiteraard mooie, passende wijnen worden geserveerd.

Wat dacht u van Gazpacho verrijkt met Castillo de Tabernas? En van kaasspiesjes Manchego? Gevulde trostomaatjes met Nuri sardines of gegrilde lamsspiesjes met rozemarijn en knoflook? Dit en nog veel meer wordt smakelijk afgesloten met een petit grand dessert en een goede dessertwijn. Duur: 4 uur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Loopt het water u al in de mond, en hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Informeer dan zeker naar de arrangementen. We vertellen u er graag meer over. Neem gewoon even contact met ons op.

Vragen? Live Chat