Verjaardagen

Pak een keertje uit

Tik jij de 30 aan of zie je Sarah of Abraham? Misschien wordt u 65 of bijvoorbeeld 80? De ‘ronde’ leeftijden zijn vaak aanleiding om de verjaardag wat grootser te vieren dan anders. Buitenshuis en met meer gasten. Nu eens niet met het gezin uit eten of de gebruikelijke verjaardagsvisite. Dit jaar pakt u eens uit!

Bij Het Hoefslag maken we er echt wat feestelijks van. Precies zoals u het hebben wilt, op een manier die bij u (of jou) past. Met keuze uit diverse sfeervolle ruimtes, op de maat van uw gezelschap. En kennen  we eenmaal uw wensen, dan hebt u er zelf geen omkijken meer naar. Dat is nou wat je noemt zorgeloos genieten.

Vet!

Het is maar wat je zoekt (en wij bieden het). Een vet feest met een goede band in de Engelse of Ierse Pub, waar je elkaar treft bij een biertje aan de bar of op de dansvloer? En bij goed weer de live muziek of deejay buiten onder de hooiberg? Niemand in de buurt die er last van heeft, dus draai die volumeknop maar open. Lekker sateetje of een pizzapunt uit eigen steenoven erbij. Aan het eind van de avond nog een frietje van de frietkar en je hebt een topavond!

Swingend

Je wordt 40, 50 (of gewoon 47 of 63) en bent ouder dan je ooit was. Maar ook jonger dan je ooit nog zult zijn! Tijd dus om het leven te vieren met allen die je lief zijn. Meteen maar aan de bubbels dan? Smakelijke hapjes erbij. Een barbecue, buffet of walking dinner, dagvers bereid door Petra, onze chef-kok.

En wat dacht je van een swingend feest met een band, een goede zanger of een spetterende show met de meest dansbare muziek uit de jaren 70, 80 en 90? Het is maar een idee. Een van de vele die we hebben bij Het Hoefslag op het gebied van culinaire geneugten, entertainment, feestavond arrangementen en outdoor activiteiten. (En alles op één locatie!)

Gezellig samenzijn

Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn om toch een fijne verjaardag te hebben waarvan u en uw gasten nog lang nagenieten. Denk aan een gezellig samenzijn met familie en vrienden, in het sfeervolle Hollands Café. Met de mogelijkheid om lekker buiten op het terras te zitten als het zonnetje schijnt. En natuurlijk altijd in besloten gezelschap.

Een heerlijk hapje en een drankje erbij, en later misschien een smakelijk en culinair diner of buffet? Zorgvuldig samengesteld en met liefde bereid door onze eigen chef-kok in onze eigen keuken. Variërend van traditionele gerechten tot speciaal en exclusief. Wat u wilt. Alles kan, niets hoeft.

Van harte gefeliciteerd!

Wanneer is de heugelijke dag en hoe stelt u zich die voor? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en laat u het graag aan ons over om een mooi programma samen te stellen? Neem gerust contact op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

Vragen? Live Chat