Afscheid

Goed geregeld

Het is tegenwoordig netjes geregeld in crematoria en op begraafplaatsen. Bij de koffie na afloop is het geijkte plakje cake geen vanzelfsprekendheid meer. En condoleren kan bijvoorbeeld ook in een stemmig rouwcentrum of een net wat persoonlijker familiehuis.

Sfeer en geborgenheid

Een bloemetje op tafel en een muziekje op de achtergrond verbloemen niet dat het toch een kille, zakelijke entourage is. Uitgerekend voor een gebeurtenis die de behoefte oproept aan warmte, sfeer en geborgenheid. Maar bedrijfsmatige efficiƫntie dicteert dat het na een half uur of hooguit een uur tijd is om te vertrekken: de volgende groep komt eraan. Wil het bezoek afscheid nemen?

Hartelijk en warm

Het Hoefslag biedt ook in tijden van rouw een hartelijk en warm welkom. Of het nu gaat om de condoleance vooraf, of een goed samenzijn na de plechtigheid. Hier hebt u alle tijd en gelegenheid om samen te huilen. En samen te lachen, bij het ophalen van herinneringen. Om weer eens bij te praten, als je elkaar alleen nog ziet bij dit soort gebeurtenissen. Maar vooral om dit moment met elkaar te delen, in alle rust. En samen een toost uit te brengen op de overledene. En op het leven.

Passende catering

Wat kunnen we serveren? Wat vindt u passend voor de gelegenheid of is bijvoorbeeld helemaal in de geest van uw dierbare? Koffie met haar favoriete taart? Of toch liever meteen aan de borrel. Met bitterballen, omdat hij dat zo lekker vond. Of met een van de andere hapjes uit onze eigen keuken. Soep of een lekker broodje is ook altijd fijn, zeker voor wie nog ver moet rijden. Zegt u het maar.

Goed afsluiten met elkaar

Het samenzijn na afloop en de condoleance dragen bij aan de rouwverwerking. We kijken graag met u hoe u het afscheid voor uw gevoel het beste afsluit met elkaar. Goed om van te voren even te overleggen, zodat we het helemaal volgens wens voor u kunnen regelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak met u.

Vragen? Live Chat