Jubileumfeesten

Gedenkwaardig

U bent 25 jaar getrouwd of al een gouden bruidspaar. Misschien ligt zelfs uw diamanten huwelijk in het verschiet! Aanleiding voor een feest? Niet uit automatisme of om aan een verplichting te voldoen. Maar een bewuste keuze, omdat het werkelijk een gedenkwaardige gebeurtenis is. Goed om eens uitgebreid bij stil te staan. Samen met de mensen om u heen, vaak jarenlange kroongetuigen van uw huwelijk.

Vieren en delen

Vier het en deel uw vreugde met elkaar. Waar? Wat dacht u van Hoefslag Barneveld? De entourage bij uitstek voor een sfeervol feest om uw huwelijksjubileum luister bij te zetten. Hoe? Dat laten we aan u over. Praktisch alles is mogelijk op het gebied van culinaire genoegens, onderhoudend entertainment en aansprekende activiteiten. Wanneer? Daar kunt alleen u antwoord op geven. Wij horen het graag!

Inspiratie gewenst?

Kijk eens op de pagina Arrangementen. Natuurlijk denken we ook graag mee. Desgewenst stellen we voor u in goed overleg een mooi programma samen. Rekening houdend met wensen, gelegenheid en budget, en passend bij u en uw gasten. We kijken samen hoe we voor u een feest kunnen organiseren waar u driemaal van geniet: bij het vooruitzicht, tijdens de feestelijkheden en terugkijkend, met prachtige en dierbare herinneringen. Wat denkt u ervan: maken we een afspraak?

.

Vragen? Live Chat