Bruiloften en recepties

Naar jullie wensen, in jullie stijl

De een kiest voor een uitbundig bruiloftsfeest met liefst de hele familie en alle vrienden erbij. De ander houdt het liever bij een stijlvolle receptie en daarna misschien nog een diner of etentje in klein gezelschap. De tijd van ‘zo hoort het als je trouwt’ ligt gelukkig ver achter ons. En terecht natuurlijk. Want het is jullie dag. Jullie liefde die wordt bezegeld. Dus het is ook aan jullie om te bepalen hoe en met wie dat wordt gevierd. En waar, natuurlijk.

Het Hoefslag regelt het

Voor de allermooiste dag, de ideale trouwlocatie, een perfecte organisatie, een heerlijke keuken en creatieve ideeën kies je Hoefslag Barneveld. Want wij weten hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Daarom laten we niets aan het toeval over. Dit is een periode waarin je nogal wat moet regelen. Leuk natuurlijk, maar druk. Wij nemen de organisatie met liefde van jullie over. Vertel ons je wensen voor je bruiloft of receptie en we regelen het tot in de kleinste details. Wij gaan voor perfectie. Altijd.

Praten, kijken, sfeer proeven?

Wanneer is de grote dag? En heb je al een beetje – of exact – voor ogen hoe jullie het willen? Kom anders eens praten. En kijken, en sfeer proeven. Dan krijg je er beelden bij. En weet je dat alles mogelijk is bij Het Hoefslag. Nemen jullie contact op?

Vragen? Live Chat