Catering culinair

Eigen chef, eigen keuken

‘Er is nog nooit een kok gevonden die kan koken naar alle monden.’ Wie dat zegt kent Petra nog niet, onze chef-kok. Zij is onze trots, de keuken onze troef. Hoefslag Barneveld is een absolute aanrader voor ieder die een huwelijk, feest of zakelijke gelegenheid culinair kracht bij wil zetten. Petra overtreft met haar catering gegarandeerd ook uw verwachting. Ze verrast elke gast.

Dagverse kwaliteit, vakmanschap en een snufje liefde

Smaak is persoonlijk. Maar dagverse kwaliteit, vakmanschap en de liefde waarmee gerechten zijn bereid: dat proef je. Dat is altijd lekker, wat er ook wordt geserveerd. Maar natuurlijk hebt u zo uw voorkeuren en wensen. Daar hebben we het vooraf uitgebreid over. Wat vindt u lekker? En wat vindt u een leuke vorm? Een uitgeserveerd meergangen diner, gezellig aan ronde tafels? Live cooking, een buffet, een ongedwongen walking dinner? Dit alles en nog veel meer is mogelijk bij Het Hoefslag.

Smakelijk en creatief

Natuurlijk hebben we ook smakelijke suggesties voor u. Niets maakt Petra overigens gelukkiger dan de vrije hand: ‘Maak er maar iets leuks en lekkers van.’ Dan gaat ze helemaal los, met al haar creativiteit, inspiratie en ambachtelijke vaardigheden. Maar wat er ook op het menu staat: onze chef-kok schotelt altijd iets voor dat het water in de mond doet lopen. Bereid met dagverse producten uit de streek en – zo mogelijk – van het seizoen. Mooi gepresenteerd, want het oog wil ook wat.

Zin om te sparren over de mogelijkheden?

Graag, wat ons betreft. Wat is de gelegenheid die u culinair op wilt luisteren? En wanneer schikt het u om de opties te bespreken en ook de sfeer van Het Hoefslag te komen proeven? (Een heerlijke combinatie!) We horen het graag. Maakt u een afspraak?

Vragen? Live Chat