Entertainment

 

‘And you know you’re in an Irish pub the minute you’re in the door,

For a couple of boys with bodhrans will be murdering Christy Moore.’

(Irish Pub Song)

Doorslaand succes

Elk gezelschap is weer anders. Maar iedere gast houdt van plezier en kijkt uit naar een dagje of avond genieten. Met een uitgebreide, gevarieerde en aantrekkelijke keuze op het gebied van vermaak en amusement weet Hoefslag Barneveld van uw feestelijke gelegenheid een doorslaand succes te maken. Letterlijk voor elk wat wils. Of het feest nu in de Ierse Pub is, de Engelse Pub of in het Hollands Café: (bijna) alles is mogelijk. Alleen Elvis, dat gaat niet meer.

Scala aan mogelijkheden

Wat spreekt u, uw vrienden, familie, medewerkers of relaties aan? Een goede band, een theatrale act, een bekende zanger(es), een chocoladeworkshop? Wat dacht u van een gin- of whiskeyproeverij, een casinoavond, een pubquiz of een percussieworkshop? Ook altijd een doorslaand succes: de Goud van Oud Show of een Veluwse avond. We vertellen u graag alles over het Leefbaarblond Hollands Zing & Swingfeest. En over de tientallen andere opties.

Zelf ideeën of graag wat inspiratie?

We kunnen elke vorm van entertainment voor u organiseren. En spectaculaire activiteiten buiten. Vertel ons wie uw gasten zijn en we maken een mooi programma op maat. Laat dat maar over aan onze sfeer- en ideeënmakers. Neemt u contact met ons op?

Vragen? Live Chat