Groepsactiviteiten

Verbinding, sfeer en beleving

Behalve samen eten is er niets wat zo verbindt als met elkaar in een team zitten. Want iedereen die hetzelfde shirt draagt, hoort meteen bij elkaar. Sportieve en andere leuke en attractieve buitenactiviteiten zorgen voor beleving, plezier met elkaar en af en toe hilarische taferelen. Mensen worden op een soms maffe manier uit hun comfortzone gehaald. En… er is onmiddellijk sfeer.

Sportieve en gemotoriseerde activiteiten

Hoefslag Barneveld biedt op het aangrenzende outdoorterrein diverse spectaculaire en soms zelfs unieke activiteiten. Natuurlijk onder de enthousiaste en deskundige leiding van een professioneel team. Een greep uit ons grote en gevarieerde aanbod van sportieve en gemotoriseerde activiteiten (ook bijzonder geschikt voor teambuilding):

  • Mehari Tour

Oh là là! Parijs-Dakar op de Veluwe!

  • Highland Games

Wie de kilt past, werpe de eerste paal.

  • Kompas Survival

Ga je mee verdwalen? Majoor de Moker weet de weg.

  • Laat de bal rollen

Bereik het doel door samenspel.

  • Brandmeester

Een jongensdroom (m/v) komt uit!

Buienactiviteit tijdens de buitenactiviteit

En wat als het nou regent die dag? Een vraag die bijna standaard wordt gesteld nadat we samen een origineel activiteitenprogramma hebben opgesteld. Op maat afgestemd op de gelegenheid, de gasten en uw eigen dromen of wensen. De organisator enthousiast, want die weet dat de gasten blij verrast zullen zijn. En dat hij (zij) er zelf verder geen omkijken meer naar heeft, maar straks wel deelt in de schouderklopjes voor de prachtige dag, de perfecte organisatie en het leuke programma.

En dan komt die vraag op.

Passend en leuk alternatief

Tja, het kan regenen. In Nederland een kans van 7%. Is het de geplande dag slecht weer? Dan hebben we altijd een passend en aansprekend alternatief. Geen zorgen! Maar weet u: 93% kans dat u lekker samen buiten kunt spelen, het goed hebt met elkaar en een fantastische dag of middag hebt.

Op zoek naar aansprekende groepsactiviteiten?

Neem contact met ons op voor advies. Of voor een mooi uitgebalanceerd programma compleet met leuke, uitdagende en spectaculaire activiteiten of gezellig entertainment.

Vragen? Live Chat