MaDiWo Wedding

MaDiWo wedding betekent je ja-woord geven aan de allerliefste. Op de locatie van je keuze, met allen die jullie dierbaar zijn. De mooiste dag van jouw leven valt op een maandag, dinsdag, woensdag óf donderdag. Jij en je aanstaande kiezen voor het beste van twee werelden: een prachtige en onvergetelijke huwelijksdag, maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

MaDiWo Wedding: de bruiloft van je dromen

Volgens een sympathiek, uit Amerika overgewaaid concept krijg je bij Het Hoefslag een compleet verzorgde trouwdag die werkelijk niets te wensen overlaat. A dream coming true, en dat voor de speciale, vaste prijs van € 4.563,-. Dit bedrag is inclusief een trouwreportage van 4 uur door een bruidsfotograaf, nabewerking van de foto’s en 150 tot 250 foto’s (digitaal).

Programma MaDiWoDo Wedding

Ontvangst & diner voor 20 personen. Feestavond voor 100 personen.*

16.00 uur

Ontvangst met koffie en thee met slagroomsoesjes. Aansluitend een borrel waarbij we diverse dranken naar keuze uit ons standaard assortiment serveren.

17.30 uur

Driegangen bruiloftsdiner of -buffet in De Bovenkamer, aan stijlvol met linnen ingedekte tafels. Het dessert is een overheerlijke, prachtig gedecoreerde bruidsijstaart. Tijdens het diner serveren wij onze uitstekende huiswijnen en overige dranken naar keuze uit ons standaard assortiment.

20.00 uur

Ontvangst van jullie avondgasten in de Engelse pub. Met naar keuze koffie of thee en bruids-petitfours, of een feestelijke champenoise toost. Tijdens het feest serveren wij diverse dranken naar keuze uit ons standaard assortiment. Op de tafels zorgen wij voor originele tafelgarnituren en we bieden heerlijke koude en warme hapjes aan. Tegen het einde van de avond serveren we een originele late night snack.

0.00 uur

Rond middernacht serveren wij een laatste consumptie. Koffie of thee op verzoek.

* Voor aanpassingen op en of toevoegingen aan het programma van de MaDiWoDo Wedding doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Kosten

De kosten voor het volledige MaDiWoDo Wedding arrangement bedragen € 4.563. De prijs per extra daggast is € 60,75 en per extra avondgast € 31,55.

Spreekt ons aanbod jullie aan?

Maak een afspraak en kom gezellig samen langs. We laten met liefde onze sfeervolle locatie zien en beantwoorden graag al jullie vragen over ons MaDiWoDo Wedding arrangement. Dan kunnen we het ook hebben over jullie wensen voor het diner. Heerlijk onderwerp van gesprek! Je zult verrast zijn over de culinaire mogelijkheden die onze chef-kok biedt. Nemen jullie contact op?

Vragen? Live Chat