Officiële trouwlocatie

Officiële trouwlocatie: dat mag je niet zomaar op je website zetten. Daarvoor moet je aan een aantal strikte eisen voldoen. Het Hoefslag is er trots op door de gemeente Barneveld te zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat ook jullie burgerlijk huwelijk bij ons kan worden voltrokken.

De hooiberg als officiële trouwlocatie

Een van de eisen is dat er gelegenheid moet zijn om overdekt te trouwen. Met de hooiberg voldoen we aan de norm. En meer dan dat. Want ook als je huwelijksdag zonovergoten is: onder de hooiberg trouwen is altijd romantisch en speciaal. Omringd door geurende bloemen en naar wens prachtig te decoreren met ballonnen, groen, bloemen of bijvoorbeeld tule. Maar ook puur natuur is de hooiberg een fotogeniek decor voor een ontspannen en stijlvolle huwelijksceremonie.

De pluspunten van Het Hoefslag als trouwlocatie

Er zijn meer dan genoeg redenen om voor de mooiste dag van je leven voor Het Hoefslag te kiezen. En niet alleen omdat het een officiële trouwlocatie is. Andere argumenten om jouw aanstaande te overtuigen zijn:

  • Alles op één locatie. De ontvangst, de eventuele kerkelijke inzegening, de receptie, het diner en feest vieren: het kan allemaal bij ons! Geen gedoe over wie met wie meerijdt, en waar moeten we eigenlijk zijn. Geen kostbare tijd verloren laten gaan op de weg. Wel zo relaxed!
  • Wij zorgen ervoor dat de diverse onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en de dag soepel en zorgeloos verloopt. Je hebt er zelf geen omkijken naar.
  • Ook binnen biedt Het Hoefslag keuze uit diverse sfeervolle ruimtes. Altijd passend bij gelegenheid en aantal gasten. Een fantastische en unieke entourage voor de feestelijkheden.
  • Naar wens te combineren met aantrekkelijk entertainment of aansprekende activiteiten.
  • Onze eigen chefkok Petra zet jullie huwelijk ook culinair gezien luister bij. Vertel je wensen en laat je verrassen door haar ideeën en kookkunst.
  • Voor de kleine gasten is er buiten op ons terrein een echte trein waarin ze mogen spelen. Compleet met locomotieven en twee wagons. Kindermenu’s worden afgestemd op de wensen. Ook is het mogelijk om een springkussen te plaatsen.
Kosten trouwlocatie

Het is een veelgestelde vraag: wat kost een huwelijk? Tja, wat kost een auto? Hoeveel ben je kwijt aan een huis? Je weet pas echt waar je financieel aan toe bent als je een offerte op maat krijgt. Een voorstel dat jullie unieke en persoonlijke wensen combineert met creatieve ideeën. Geen zorgen: een offerte van Het Hoefslag is altijd vrijblijvend (en perfect passend).

P.S. Mogelijk zijn de tarieven van een MaDiWo wedding (ook geldig op donderdag!) interessant voor jullie. Daarvoor hebben we speciale arrangementen, inclusief fotoreportage.

Meer weten over je huwelijksdag?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Vanaf het moment dat je elkaar eeuwige trouw belooft op onze officiële trouwlocatie, tot de afsluiting van het spetterende feest. Misschien vindt een deel van de feestelijkheden plaats bij Het Hoefslag. Wat je wilt: het is jullie dag!

De allermooiste dag.

Vragen? Live Chat