Trainingen

Aantrekkelijke trainingslocatie

Een authentieke hofstede als trainingslocatie is uniek. De entourage beïnvloedt in hoge mate de  sfeer en openheid in een groep, en dus de waardering van de cursisten. Net als goede koffie en een fantastische lunch of culinair verrassend diner, vers bereid door de chef-kok. En natuurlijk geserveerd in een aparte ruimte: goed voor een frisse mindset!

Combinatiemogelijkheden

De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid zijn verder absolute pluspunten van Hoefslag Barneveld als locatie voor uw cursus of training. En hebben we de mogelijkheid al genoemd om werk te combineren met ontspannende en aansprekende activiteiten? Hier, op ons eigen outdoor terrein?

Flexibele opstelling

Een flexibele opstelling zit in onze mensen, in de indeling van de ruimten en in de talloze mogelijkheden die Het Hoefslag als trainingslocatie biedt. Gaan cursisten in groepjes uiteen? Zowel binnen als buiten is hier volop gelegenheid voor. Gezellig aan de slag in het Hollands Café, in de Bovenkamer, op het terras of in de pub. Zoek maar ergens een plekje. En hoe leuk is het om samen onder de hooiberg aan een opdracht te werken? Aangevuld met één van onze teambuilding activiteiten.

Professionele apparatuur

Uiteraard beschikt ook elke ruimte over alle mogelijke professionele faciliteiten om de trainer in zijn werk te ondersteunen. Wifi, geluidsinstallatie, flipover, microfoon. Noem maar op. Maar dat spreekt voor zich.

Arrangement op maat

Op zoek naar een perfect passend arrangement voor uw training of cursus? Neem contact met ons op en verbaas u over de mogelijkheden die Hoefslag Barneveld biedt.

Vragen? Live Chat