Congressen

Mooie evaluaties voor uw congres!

Wist u dat de kwaliteit van lunch of diner in hoge mate het oordeel van de deelnemers over het congres bepaalt? Als organisator weet u dus waar u op moet selecteren: op de keuken van Het Hoefslag. Op onze eigen smaakmaker: de chef-kok. Van dagverse producten weet Petra een bijzonder smaakvolle lunch te bereiden. En bij het diner tovert ze onder meer verrukkelijke streek- en seizoenspecialiteiten op tafel. Dat levert nog eens mooie evaluaties op voor uw congres!

Sfeervolle en warme professionaliteit

Onze chef-kok is niet onze enige troef. De Ierse Pub, bijvoorbeeld, vormt een origineel en toch passend decor van sfeervolle, warme professionaliteit. Met meer dan genoeg ruimte voor een groter publiek. Te midden van soms eeuwenoude, authentieke elementen uit onder andere kloosters en pubs uit heel Europa zijn de sprekers voorzien van alle benodigde faciliteiten van deze tijd.

Of u nu een congres organiseert voor zo’n 50 specialisten op hun vakgebied of voor 300 relaties van uw bedrijf: Het Hoefslag biedt de ruimte(s).

Netwerken

Een borrel na afloop. Of een van onze bijzonder biertjes, desgewenst met een lekker hapje erbij. Wie een congres in een pub organiseert, kan er bijna niet omheen. De pub is immers bij uitstek het symbool van saamhorigheid en verbinding. Prima gelegenheid dus om te netwerken, ook een onmisbaar onderdeel van een geslaagd congres.

Zorgeloos organiseren

Nu alleen nog een belangwekkend onderwerp, spraakmakende sprekers en een interessant programma. Laat de rest maar aan ons over. U kunt zelf zorgeloos meedoen aan het congres en hoeft nergens op te letten. Bij Het Hoefslag denken we werkelijk overal aan.

Hoe kunnen we u helpen, organisator?

Als organisator kunt u desgewenst dankbaar gebruik maken van onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van congressen en andere zakelijke events. We denken graag – en vrijblijvend – met u mee en regelen het perfect voor u. Maakt u een afspraak?

Vragen? Live Chat