Kerstborrel organiseren

Een kerstborrel organiseren en op zoek naar een mooie locatie? Denk dan eens aan onze Ierse Pub of Engelse Pub. Of, als het om een kleiner gezelschap gaat, aan het Hollands Café of de wat klassieker ingerichte Bovenkamer. Verrassend anders dan anders, maar altijd sfeervol en gezellig. Voor wie cachet en klasse zoekt. En voor ieder die op vrolijke wijze en in verbondenheid het jaar feestelijk af wil sluiten. Met de keuze voor Hoefslag Barneveld voor uw kerstborrel zit u altijd goed.

Kerstborrel organiseren in sfeervolle ambiance

Het Hoefslag is in deze bijzondere periode van warmte, licht en samenzijn smaakvol gedecoreerd met guirlandes, kerstgroen en sfeervolle kerstverlichting. De authentieke hofstede biedt al bij aankomst een feestelijke aanblik. Kerstmuziek, al dan niet live, brengt de gasten meteen in kerststemming. Een sfeervolle en unieke ambiance om met elkaar het glas te heffen: ‘Op de successen, de samenwerking en alles wat het afgelopen jaar memorabel heeft gemaakt! Proost, mensen!’*

*Waar nodig faciliteren we uw kersttoespraak met de benodigde apparatuur voor geluid en beeld.

Met een hapje en drankje…

We denken natuurlijk graag met u mee als u een kerstborrel wilt organiseren. Wellicht staat één van onze arrangementen of top 10 u aan. Maar waar had u zelf aan gedacht? Een feestelijk aangeklede kerstborrel met een hapje en een drankje? Proosten met bubbels? Ontvangst met romige warme chocolademelk of een glaasje glühwein uit de heksenketel? Altijd speciaal, en een verrassende binnenkomer voor uw gasten!

… En een culinair kerstcadeautje?

Of sluit u misschien graag af met een diner of een etentje? Alles is mogelijk bij Het Hoefslag. Variërend van bijvoorbeeld een informeel walking diner of een stamppottenbuffet, tot een luxe private diner. Alles uit eigen keuken, dagvers bereid met streekproducten. Culinaire kerstcadeautjes van de kok. Het Hoefslag staat bekend om haar goede keuken.

Vieren is ons vak

Gastheer en eigenaar Herman Blokland kan u voorzien van talrijke leuke en smaakvolle ideeën als het gaat om een kerstborrel organiseren voor medewerkers, collega’s of zakenrelaties. Hij put uit een schat aan ervaring en weet als geen ander wat er mogelijk én nodig is voor een geslaagde bijeenkomst. Vergeet niet: vieren is een vak. Ons vak.

En de complimenten zijn voor u!

Dat bewijzen we straks weer met uw kerstborrel, waarvoor u na afloop de complimenten in ontvangst mag nemen: ‘Ik heb genoten! Gezellige borrel, mooie sfeer, lekkere hapjes en perfect georganiseerd. Top! Dank je wel. Fijne kerstdagen!’

Maakt u een afspraak met Herman Blokland? Voor u het weet is het december.

Vragen? Live Chat