Vergaderen

Alles op één locatie

Een vruchtbaar overleg en daadkrachtige besluiten vereisen niet per definitie tl-verlichting, harde stoelen en slappe koffie uit een plastic bekertje. Voor hetzelfde geld vergadert u comfortabel in een sfeervolle entourage. Een omgeving waarin u en uw collega’s zich goed voelen en met plezier samenwerken aan de doelstellingen van de dag. Aangenaam afgewisseld door goede koffie en een smakelijke lunch, vers bereid door onze eigen chef-kok en geserveerd in een andere ruimte.

Combinatie met aansprekende activiteiten

Even ontspannen en daarna weer met frisse moed aan de slag. Of de teamgeest, de samenwerking en niet te vergeten de lol in het werk versterken met een aansprekend programma. Leef u uit in de Highlandgames, de powerturn buggy of een van de vele andere aansprekende activiteiten uit ons aanbod. Natuurlijk allemaal onder leiding van enthousiaste en ervaren professionals.

Uniek

Vergaderen, lunch of diner én activiteiten op één locatie. Waar vind u dat, behalve bij Hoefslag Barneveld? Bekijk hier onze mogelijkheden

Vergaderarrangementen

Zie voor uw beeldvorming een overzicht van onze vergaderarrangementen.

De organisatie

Bij Het Hoefslag wordt uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes geregeld. Dat begint bij de uitgebreide kennismaking. U legt uw wensen bij ons neer, wij denken aan de details om het helemaal áf te maken. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. De rondleiding op onze unieke locatie tenslotte overtuigt u gegarandeerd van Het Hoefslag als de perfecte plek voor uw volgende bespreking.

Wanneer is uw volgende vergadering?

Neem tijdig contact op, zodat we het perfect voor u kunnen regelen!

Vragen? Live Chat