Highland games

Basis | De stoere Schotten lusten er wel pap van. Maar het Hoefslag is ervan overtuigd dat deze spectaculaire volkssport ook de Veluwe gaat veroveren. Meet uw krachten met collega’s en vrienden in dit uiterst competitieve, maar minstens zo gezellige volksvermaak. Op het ene moment werpt u een meterslange boomstam over de kop. De volgende is druk aan het zagen om vervolgens te belanden in een ruige partij touwtrekken. En dat is nog maar een greep uit de vele onderdelen van dit populaire spel. Nu kun je laten zien waarom de sportschool zo belangrijk is. Werkelijk alle spiergroepen komen aan bod in deze zware strijd met een rijke geschiedenis. De Highland Games trekken jaarlijks duizenden toeristen naar Schotland. Dat geeft wel aan dat het niet alleen leuk is om te doen, maar zeker ook om naar te kijken!

Comfort | De Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van vier tot zes personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals bekende personen, sport, aardrijkskunde, muziek en films. Onze ervaren quizmaster loodst u er doorheen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong & oud, man & vrouw, op elk niveau.

Luxe | De oude Games breiden we nog verder uit met twee oude sporten: handboogschieten en kruisboogschieten. In een uur tijd leert u onder begeleiding van onze professionals omgaan met een boog. Weet u uw voorsprong nog verder uit te bouwen en de gouden plak te winnen?

Prijzen

Basis           € 24,75 p.p.           minimale besteding € 371,25

Comfort       € 32,75 p.p.          minimale besteding € 483,75

Luxe            € 44,75 p.p.           minimale besteding € 671,25

Deze activiteit is mogelijk van maart t/m november

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat