Hijs de zeilen!

Hijs de zeilen! – Bottervaren op de Zuiderzee

Basis | Een frisse wind, een heerlijke zonnetje en de geur van visserij. Botterzeilen is een uniek en uiterst sfeervol uitje in ons aanbod. Deze intieme vissersboot brengt u terug naar vroeger tijden en staat garant voor een nostalgie en bovenal sportief dagje uit. Wij hebben arrangementen die precies op maat gesneden zijn. Stap aan boord van dit unieke schip en laat u verrassen door de sfeer van de Zuiderzee!

U rijdt met uw eigen auto naar de Oude Haven in Spakenburg. Daar gaat u aan boord van de nostalgische botter.

Comfort | Daar staan ze dan: de nostalgische Méhari’s, de meest spraakmakende auto uit de Franse Eend-familie. De heren voelen zich een Fransman met hun alpinopet en de dames voelen zich Brigitte Bardot met hun wapperende sjaaltjes. Door middel van het bolletje-pijltje-systeem ontdekt u het prachtige landschap van de Veluwe, om uiteindelijk via de polder uit te komen in de nostalgische Spakenburgse haven. Vanaf daar stapt u in de botter. Ook de terugweg leiden we u binnendoor terug naar de startlocatie. Uw rit krijgt zo een extra dimensie.

Luxe | Ga de strijd aan tijdens de pubquiz: een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van vier tot zes personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals bekende personen, sport, aardrijkskunde, muziek en films. Onze ervaren quizmaster loodst u er doorheen. Daarom staat de pubquiz garant voor plezier voor jong & oud, man & vrouw, op elk niveau.

Zelf onderwerpen aandragen zodat de vragen helemaal zijn toegespitst op uw gezelschap? Voor ons is niets te gek! Een goede en gezellige afwisseling na een buffet.

Prijzen

Basis           2 uur            € 42,50 p.p.          minimale besteding € 637,50

Comfort       3,5 uur         € 84,75 p.p.          minimale besteding € 1035,50

Luxe            5 uur            € 98,50 p.p.          minimale besteding € 1185,50

Vragen? Live Chat