Het Hoefslag

Het Hoefslag geeft u de ruimte om te vieren

Culinaire catering gecombineerd met leuke activiteiten en entertainment op één locatie: dat is de kracht van Het Hoefslag Barneveld.

Het Hoefslag is een sfeervolle, karakteristieke hofstede, landelijk gelegen aan de rand van de Veluwe. Een fraaie ambiance voor elke zakelijke of feestelijke gelegenheid. Het Hoefslag is onder andere bekend vanwege de uitstekende eigen keuken. Er is een passende ruimte voor iedere groep, met eigen terras, bediening en faciliteiten.

Hoefslag Barneveld is sfeervol

Hebt u iets te vieren of gaat u trouwen? Wilt u een bijeenkomst organiseren, een training of een event? Dan bent u bij Hoefslag Barneveld aan het juiste adres. Met sfeervol aangeklede ruimtes in de stijl van een originele Engelse of Ierse pub, een Hollands Café en een heuse hooiberg maken wij elke gelegenheid gedenkwaardig. Alles wordt tot in de puntjes voor u georganiseerd en geregeld.

Hoefslag Culinair brengt uw feest op smaak

Met de culinaire verwennerijen van Hoefslag Culinair wordt vieren ook echt een feest. Wij gaan voor kwaliteit. Eerlijke, echte, ambachtelijk bereide producten uit de streek. Verser dan vers, en op een verantwoorde manier geproduceerd. Van het mooiste vlees tot pure groenten en fruit, van originele zuivel en broodproducten tot smaakverrassingen om werkelijk je vingers bij af te likken. Onze smaakmakers weten dat niets zoeter smaakt dan een met liefde en vakmanschap bereide maaltijd.

Plezier Enzo krijgt iedereen lachend in beweging

Werkelijk uniek is dat wij heerlijke catering uit eigen keuken combineren met superleuke activiteiten, op één locatie. Onze partner Plezier Enzo brengt u en uw collega’s, relaties, vrienden of familie gegarandeerd in beweging. Op een leuke en verrassende manier, met een scala aan in- en outdooractiviteiten. Wat dacht u van Quad of Mehari-rijden, Heavy-duty of Powerbuggy, Paintball of Wild-West? Een pubquiz misschien, of een percussieworkshop? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Plezier Enzo. Sportief, cultureel, gemotoriseerd of met specifieke thema’s.

Meer over de mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op onze website en lees meer over onze visie, onze locatie en de vele mogelijkheden die Hoefslag Barneveld biedt als het gaat om trouwen, vieren (zakelijk of privé) , uitdagende activiteiten, aansprekend entertainment en culinaire verwennerijen.  Of maak een afspraak en kom eens kennismaken. Vrijblijvend, natuurlijk.

Het Hoefslag geeft u de ruimte om te vieren.

Vragen? Live Chat