Het team van Hoefslag

Even voorstellen…

Een prachtige locatie, culinair genieten en geweldig leuke activiteiten: dat is Het Hoefslag ten voeten uit.  Maar het is ook en vooral mensenwerk. Het is de hartelijke gastvrijheid van u als bruidspaar, jubilaris, feestvarken, organisator. Het zijn uw gasten die hier samen met u komen vieren en graag uw vreugde met u delen.

En het is ons team dat bijdraagt aan het authentieke karakter van Het Hoefslag. Stuk voor stuk betrokken vakmensen met een warm kloppend hart voor u: onze gast. We stellen de leden van het team graag aan u voor:

Herman Blokland, Eigenaar

‘Als gastheer breng ik mensen bij elkaar door de perfecte omstandigheden te creëren.’

Bij Het Hoefslag bent u verzekerd van een mooi feest. Als uw gastheer bied ik u alle ruimte en gelegenheid om samen te zijn met het gezelschap van uw keuze. Om samen te eten, samen te genieten. U kunt het gerust aan ons overlaten om daarvoor de perfecte omstandigheden te creëren. Bij Het Hoefslag kunt u nog echt gast zijn. En als de gasten genieten, geniet ik.

 

Rianka van Doornik, Sales & Office Manager

‘Alles moet tot in detail geregeld zijn. Daar word ik pas echt blij van!’

Als de spin in het web van de organisatie draag ik er graag aan bij dat elke wens als het even kan wordt vervuld. Niets zo leuk als mensen met dromen die wij hier tot leven kunnen brengen. En om die te vertalen naar een mooi voorstel waar ze enthousiast van worden. Natuurlijk regelen we het vervolgens tot in detail. Als perfectionist word ik daar pas echt blij van!

 

Petra Westerbroek, Chef-Kok

‘Ik sta voor een culinaire verrassing, met de mooiste streekproducten!’

Ik overtref graag de verwachtingen van de gasten. In smaak en in presentatie. En in de keuze van de gerechten. Natuurlijk worden uw wensen en voorkeuren vooraf uitgebreid besproken. Daarbij hebben we leuke en smakelijke suggesties voor u. Ik zorg voor culinaire verrassingen, met de mooiste streekproducten. Er is zoveel mogelijk! Van traditioneel tot speciaal en exclusief. Maar wat u ook kiest: onze gerechten zijn altijd bereid met dagverse producten, smaken heerlijk en ogen mooi!

 

Thom Blokland, Partymanager

‘Het is mijn passie om van elke gelegenheid ook echt een feest te maken!’

Veel mensen voelen zich zo verantwoordelijk voor hun gasten, dat ze liever naar het feest van een ander gaan. Wij van Het Hoefslag nemen die zorg volledig uit handen. Ik zie erop toe dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en vlekkeloos, volgens uw wensen verloopt. En dat het ook echt een heuglijk festijn wordt! Wij horen dan ook regelmatig: ‘Hier heb ik werkelijk zorgeloos en ontspannen kunnen genieten van mijn eigen feest’.

 

Kees de Jong, Manager In- en Outdoor Experience

‘Mijn specialiteit is zorgen voor Beleving met een grote B!’

Wat er ook op het programma staat, ik zorg ervoor dat het een succes wordt. In mijn ogen is dat gelukt als de gasten het goed met elkaar hebben. En als ze het later aan tafel nog hebben over de activiteiten. Beleving met een grote B brengt mensen in de juiste stemming en zorgt voor plezier en zo. Dagelijks ben ik bezig met groepsvorming en samenwerking. Dat is fantastisch om te doen!

 

Interesse?

Bent u benieuwd wat ons team kan betekenen voor uw festiviteit of zakelijk evenement? Wij vinden het leuk om met u kennis te maken en te horen wat uw plannen en wensen zijn. Dan kunnen we samen overleggen hoe we daar het beste invulling aan kunnen geven. Maakt u een afspraak?

Vragen? Live Chat