Onze ruimtes

Sfeervolle locatie met excellente uitstraling

Hoefslag Barneveld is een authentieke hofstede, landelijk gelegen aan de rand van de Veluwe. Centraal in Midden Nederland, en goed bereikbaar per auto via A1 en A30. Dichtbij station Barneveld Noord. Voor wie dit toch wat ver is, regelen we desgewenst een arrangement met overnachting.

Karakteristiek en fotogeniek

In Het Hoefslag kun je lekker jezelf zijn. Op je gemak en onbekommerd genieten. Jong en oud blijkt zich thuis te voelen in de informele, intieme en relaxte stijl van de Engelse Pub, het Hollands Café of de Ierse Pub. Of in de wat formeler ingerichte Bovenkamer.

Originele elementen uit onder andere pubs, kastelen en kloosters in heel Europa geven de ruimtes sfeer, karakter en een excellente uitstraling. Zo vormt Het Hoefslag een fotogeniek decor voor elk feest of zakelijk evenement.

Passende ruimtes

Voor elk doel, iedere gelegenheid en alle gezelschappen hebben we een passende ruimte. Of u nu een groepje van 25 intimi wilt uitnodigen of een lijst hebt opgesteld van 800 genodigden. De mogelijkheid om ruimtes te combineren zorgt ervoor dat de capaciteit op praktisch elke groep is berekend. Samen bespreken we wat in uw geval het beste past.

Kleinschalig, Intiem

Hoeveel gasten er ook zijn, het blijft kleinschalig en dus intiem. Elke ruimte heeft namelijk eigen personeel en eigen faciliteiten: bar, entree en toiletgroep worden uitsluitend gedeeld met gasten van dezelfde party. Wel zo prettig en persoonlijk. Op een stralende lentedag of zwoele zomeravond is het heerlijk toeven op uw eigen terras, omringd door uw eigen familie, vrienden of collega’s.

Hollands Café

Het Hollands Café is echt iets voor wat kleinere gezelschappen. Voor een verjaardag of bijvoorbeeld een borrel, familiebijeenkomst, reünie of vrijgezellenfeestje. Zitjes en statafels kunnen naar wens worden geplaatst. Dit is ook een ideale ruimte voor een barbecue, vanwege het bijbehorende terras dat bij slecht weer overdekt kan worden.

Engelse Pub

De fraaie bar met onder andere een keur aan speciale biertjes maakt de Engelse Pub uitermate geschikt voor feesten of zakelijke bijeenkomsten. Hoe wilt u de ruimte indelen? Met zitplaatsen, statafels of beide? En een mooie, ruime dansvloer misschien, desgewenst met een dj of band? U zegt het maar. Via de openslaande deuren loopt u zo naar buiten, het terras op. Of naar de hooiberg, waaronder je romantisch én beschut lekker buiten kunt zitten. En is het wat kil, dan zetten we toch gewoon de terrasverwarming aan?

Ierse Pub

Voor personeelsfeesten en grotere huwelijksfeesten is er de Ierse Pub. De ruimte is in een handomdraai af te stemmen op de omvang van het gezelschap. En natuurlijk ook weer naar behoefte in te delen. Waar geeft u de voorkeur aan? Veel zitjes of juist (wat meer) statafels? Voor een diner of bijvoorbeeld buffet plaatsen we tafels en stoelen. Moet daarna het dak eraf? Dan gaan de eettafels eruit en creëren we in no time een dansvloer. Er is genoeg ruimte voor een dj, band of ander entertainment.

Bovenkamer

Aan stijlvol gedekte tafels is het in de Bovenkamer heerlijk dineren met uw gezelschap. Uiteraard ook dankzij de culinaire geneugten die Het Hoefslag biedt. Smakelijke en smaakvol gepresenteerde streekgerechten. Bereid met dagverse producten in onze eigen keuken, door onze eigen chef-kok.

Zakelijk

Zoekt u een locatie voor een vergadering, training of presentatie? Ook daarvoor zijn al onze ruimtes geschikt. Alle hiervoor benodigde faciliteiten staan u hiervoor ter beschikking, waaronder draadloos internet, flipover, een geluidsinstallatie en presentatiescherm.

Tip!

Informeer ook eens naar de mogelijkheden die Het Hoefslag biedt voor entertainment en groepsactiviteiten.

En nu u…

Wat zijn uw plannen, wensen en ideeën? Laten we samen kijken hoe we daaraan vorm kunnen geven. Neemt u contact op? Vrijblijvend. Maar dat spreekt vanzelf.

Vragen? Live Chat