Survival dropping

Basis | U stapt met uw team in de “Dikke Daf” op naar de dropplaats waar de echte survival begint. Nu komt het aan op samenwerking, inventiviteit en saamhorigheid. Welk team heeft het beste uithoudingsvermogen en weet de technieken optimaal in te zetten? Eenmaal gedropt zoekt elk team met de kaart en het kompassysteem uit waar het zich bevindt. De kaart geeft de kortste weg naar het eerste checkpoint weer, maar is dat ook de makkelijkste. Op elk checkpoint staat u een nieuwe uitdaging te wachten die in teamverband wordt vervuld. Als het team de finish heeft gehaald bij de prachtige Boshut, staan wij klaar voor de laatste opdracht en de prijsuitreiking. Aansluitend vervoeren wij u en uw gasten met een authentieke Daf YA 328 naar evenementenlocatie Hoefslag Barneveld.

Comfort | Ontwikkel je boogschietskills. Midden in de bossen gaan we in op de techniek achter het schieten met een handboog. Verbaas uzelf en uw collega’s!

Luxe | Maak de beleving compleet en maak een fantastische rondvlucht in een helikopter! U vliegt over de wijde omgeving. Geniet van het uitzicht en van de vliegkunsten van onze ervaren piloot.

Elk van deze programma’s kan worden uitgebreid met Majoor De Moker
Geef een extra dimensie aan de Veluwe Kompas Dropping en laat het onder leiding staan van onze Majoor De Moker. Dankzij zijn speciale bronnen weet hij wie u bent én wie u kent. Een hilarische act. | prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen.

Prijzen

Basis           € 49,75 p.p.           minimale besteding € 995,-

Comfort       € 59,75 p.p.           minimale besteding € 1195,-

Luxe            € 135,75 p.p.         minimale besteding € 2715,-

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat