Laat de bal rollen…

Basis | Alle remmen los en laat de bal rollen… Met dit programma bieden we een indoor tafelvoetbal kampioenschap van formaat. Laat u verrassen door dit unieke concept en ervaar hoe fanatiek en enthousiast uw medespelers worden tijdens dit toernooi! Door middel van een speciaal landenshirt worden alle teams ingedeeld en kan het EK losbarsten. Communiceer, speel samen en maak zo veel mogelijk doelpunten. Makkelijker gezegd dan gedaan, de tegenstander probeert je uiteraard flink te dwarsbomen.

Comfort | Combineer het tafelvoetbaltoernooi met een onvervalste Smartlappenworkshop! Geen suf gedoe maar lekker meezingen met smartlappen en Hollandse knallers, onder leiding van de ‘zingende accordeonist’ Jim. Uiteraard krijgt u een versgebrande CD-opname mee als eeuwige herinnering.

Luxe | Jenever is een typisch Oudhollands product en steeds meer ondergewaardeerd. Breid uw beleving uit met een jenever- en likeurproeverij om uw avond compleet te maken. Alle likeuren en jenevers komen uit een ambachtelijke distilleerderij van eigen bodem.

Elk van deze programma’s is uit te breiden met Louis Michels | Fuseer de twee topcoaches Louis van Gaal en Rinus Michels tot één personage. Dan krijg je Louis Michels, een trainer en voetbalcoach met een superscherp oog voor detail. Nadat hij jarenlang zijn team op scherp zette op het veld, is hij er nu voor u. Met gortdroge humor en positieve drive haalt hij alles uit uw mensen wat erin zit. Een onvergetelijke peptalk. | Prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen.

Prijzen

Basis           € 19,75 p.p.           minimale besteding tot 20 personen € 296,25

Comfort       € 57,75 p.p.           minimale besteding tot 20 personen € 866,25

Luxe            € 98,50 p.p.           minimale besteding tot 20 personen € 1477,50

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat