Mehari Tour de Veluwe

Basis | Daar staan ze dan: de nostalgische Mehari’s, de meest spraakmakende auto uit de Franse Eend-familie. Door middel van het bolletje-pijltje-systeem ontdekt u het prachtige landschap van de Veluwe.  De heren voelen zich een Fransman met hun alpinopet en de dames voelen zich Brigitte Bardot met hun wapperende sjaaltjes.

Comfort | Geniet van het uitzicht. Maar dat niet alleen. Leg het vast op je eigen doek, want je krijgt de tijd om een prachtig schilderij te maken, helemaal in de Franse stijl. Uiteraard mag je die na afloop mee naar huis nemen, zodat de herinnering levend blijft.

Luxe | Alleen voor oude mannetjes? Wij denken van niet! Laat u onderweg verrassen door een partijtje jeu de boules. Ga met uw team de strijd aan zodat voor úw team het Franse volkslied zal klinken!

Al deze programma’s zijn uit te breiden met Job de Veluweranger | Nadat hij veertig jaar op lijn vijf zat in de Arnhemse binnenstad, heeft Job zich een nieuwe carrière aangemeten. Hij neemt uw gezelschap mee in de wondere wereld van de Veluwse natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie. Van Job krijg je niet echt hoogte, maar wie even met hem oploopt, ligt al snel dubbel van het lachen. Maar Job houdt u bij de les want hij heeft u écht iets te vertellen.

tijdsduur + 60 minuten | prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen

Al deze programma’s zijn uit te breiden met ontvangst door Napoleon Bonaparte | Napoleon Bonaparte zal uw gezelschap ontvangen met het Franse volkslied. Als allesweter is hij op de hoogte van wie u bent én wie u kent. Ook de prijsuitreiking gaat met de Franse slag. Hilarisch en verrassend!

tijdsduur + 30 minuten | prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen

Prijzen

Basis           € 49,75 p.p.           minimale besteding € 398,-

Comfort       € 64,75 p.p.           minimale besteding € 971,25

Luxe            € 72,75 p.p.           minimale besteding € 1091,25

Deze activiteit is mogelijk van maart t/m november

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat