Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is een leuke en eervolle klus. Maar wel eentje die nogal wat van uw tijd en creativiteit vraagt. De verwachtingen zijn immers vaak hooggespannen en medewerkers hebben vaak al zulke leuke en soms zelfs spectaculaire personeelsfeesten meegemaakt. Dat maakt het lastig om iedereen tevreden te stellen. Laat staan om ze te verrassen. Geen zorgen: Hoefslag Barneveld weet alle verwachtingen te overtreffen.

Personeelsfeest organiseren: ons vak

U treft het: laat feestvieren nu net ons dagelijks werk zijn. We zijn er goed in, al zeggen we het zelf. Hoe dat komt? Omdat we er plezier in hebben. En de nodige ervaring! Voor particulieren, maar zeker ook voor organisaties en bedrijven organiseren we gedenkwaardige feesten waarover nog lang wordt nagepraat. Ook door de meest verwende gasten. Laat dat maar aan ons over. Als u dat wilt regelen we het van A tot Z voor u. Natuurlijk horen we graag uw wensen en ideeën.

Het is heel prettig voor de organisatie als iemand zegt: ‘Ik regel het wel; daar hoef je niet over in te zitten.’ Van ons krijgt het Hoefslag een 9!

Geslaagd in alle opzichten

Wat de aanleiding ook is om een personeelsfeest te organiseren: het is ook goed om te bedenken wat u ermee wilt bereiken. Saamhorigheid, waardering, binding, inspiratie of motivatie? Teambuilding? En wanneer bent u tevreden? Het antwoord op die vragen is een goed uitgangspunt voor een in alle opzichten geslaagd personeelsfeest. We vertalen uw informatie over aanleiding, doel en gezelschap in een voorstel waar u en straks uw collega’s gegarandeerd enthousiast van worden.

Prachtig programma

In overleg stellen we een prachtig en gevarieerd programma samen. Hoefslag Barneveld biedt een scala aan mogelijkheden als het gaat om verrassende en uitdagende activiteiten en veelzijdig entertainment. Perfect afgestemd op uw gezelschap. En alles onder één dak: de fraaie rieten overkapping van een authentieke boerenhofstede. Net even anders dan anders.

Outdoor activiteiten

Bijzonder populair zijn onze outdoor activiteiten, hier op eigen terrein. Meet u met uw collega’s in de Highlandgames. Of rijd bijvoorbeeld een parcours in de powerturn buggy.  Altijd goed voor lachsalvo’s van chauffeurs en publiek!  Stel een feestelijk programma samen in combinatie met een Mehari-tour. Of een kompastocht, al dan niet voorafgegaan door een helicopter dropping. Er is  zoveel mogelijk! En wist u dat we een van de mooiste paintballbanen van Nederland hebben?

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet. Onze professionele sfeermakers zorgen ervoor dat het programma met de gewenste onderdelen soepel verloopt en goed op elkaar is afgestemd. Ondertussen hebt u er zelf geen omkijken naar. Een personeelsfeest organiseren wordt zo wel heel gemakkelijk!

Lekker culinair

Als het om lekker eten en drinken gaat, heeft Het Hoefslag een sterke troef in handen. Een eigen keuken, waarin onze eigen chef-kok ‘achter de kachel staat’. Zij houdt niet van pakjes en zakjes en werkt voornamelijk met streekproducten. Of het nu om een eenvoudig hapje gaat of om een verfijnd gerecht: het zijn culinaire kunststukjes, dagvers en met liefde bereid. Dat proef je dus echt!

En nu uw personeelsfeest!

Wat denkt u ervan als we samen uw personeelsfeest organiseren, bij Hoefslag Barneveld? Verheug u vast op de enthousiaste reacties van uw medewerkers of collega’s. Maakt u een afspraak?

Vragen? Live Chat