Pubquiz

Basis | De Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van vier tot zes personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals bekende personen, sport, aardrijkskunde, muziek en films. Onze ervaren quizmaster loodst u er doorheen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong & oud, man & vrouw, op elk niveau.

Zelf onderwerpen aandragen zodat de vragen helemaal zijn toegespitst op uw gezelschap? Voor ons is niets te gek! Een goede en gezellige afwisseling na een buffet.

Comfort | Voor alle liefhebbers van chocolade, en dat zijn zeker niet alleen vrouwen: I Love Chocolate. Onder leiding van onze ervaren chocolatier ga je als team zelf aan de slag. Je leert niet alleen een hoop, maar je gaat naar huis met je zelfgemaakte bonbonsdoos, die je zelf hebt gedecoreerd! Ook duiken we in de wereld van bonbons. Zo hou je een prachtig souvenir over aan deze onvergetelijke activiteit. Even leuk als lekker!

Luxe | Een ouderwets gezellige tijd met ouderwetse spellen. Velen van u zullen deze spellen kennen, ze zijn namelijk bekend bij het gansche Hollandse volk. Bij de Spelen horen onder andere: bakje werpen, boter, kaas & eieren, rolbak, spiegelschrijven en schuifbiljart.

Prijzen

Basis:           € 7,50 per persoon           minimale besteding € 150,-

Comfort:      € 41,25 per persoon         minimale besteding € 656,25

Luxe:           € 48,75 per persoon         minimale besteding € 806,25

Deze activiteit verzorgen wij uitsluitend voor u in combinatie met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Vragen? Live Chat