Ratatouille

Basis | Ratatouille! Plezier Enzo maakte een perfecte mix van doldwaze activiteiten met de Franse slag. Het resultaat? Een verbluffend uitje waar u nog heel lang over na gaat praten. Jeu de boules voor oude mannetjes? Wij denken van niet. Zeker niet als je na een spannende strijd in een helikopter geduwd wordt. Scheer over de toppen van het Veluwse groen om vervolgens gedropt te worden in de wondere wereld van de Mehari. Onze bonte vloot van deze typisch Franse vehikels neemt u mee op een heerlijke rit en brengt u uiteraard weer veilig terug op de startlocatie. Hier snuift u de geuren al op uit onze uiteraard Franse sterrenkeuken. Bon appetit!

Prijzen

Basis           € 134,75 p.p.                    minimale besteding € 2715,00

Beloningen

* Medailles zijn inbegrepen in de prijs

* Optie 1: trofeeënpakket met echte bekers voor nummers 1, 2 en 3. Kosten € 37,50 excl. BTW

* Optie 2: aanmoedigingsprijs bedrukte mok met eigen aangeleverde foto. Kosten € 30,- excl. BTW

Al deze programma’s zijn uit te breiden met Job de Veluweranger | Nadat hij veertig jaar op lijn vijf zat in de Arnhemse binnenstad, heeft Job zich een nieuwe carrière aangemeten. Hij neemt uw gezelschap mee in de wondere wereld van de Veluwse natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie. Van Job krijg je niet echt hoogte, maar wie even met hem oploopt, ligt al snel dubbel van het lachen. Maar Job houdt u bij de les want hij heeft u écht iets te vertellen.
tijdsduur + 60 minuten | prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen

Al deze programma’s zijn uit te breiden met ontvangst door Napoleon Bonaparte | Napoleon Bonaparte zal uw gezelschap ontvangen met het Franse volkslied. Als allesweter is hij op de hoogte van wie u bent én wie u kent. Ook de prijsuitreiking gaat met de Franse slag. Hilarisch en verrassend!
tijdsduur + 30 minuten | prijs € 395,- onafhankelijk van het aantal personen
Vragen? Live Chat