Culinaire hoogstandjes bij viering 50-jarig bestaan

Culinaire hoogstandjes bij viering 50-jarig bestaan

‘Flamingo Parket en Europa Parket bestaan 50 jaar. Dit jubileum hebben we feestelijk gevierd bij Hoefslag Barneveld, samen met onder anderen medewerkers, goede klanten en zakenrelaties. Een gemêleerd gezelschap van zo’n 250 personen in totaal.

Grandioos

Het was grandioos! Het eten was fantastisch, de bediening top. En de locatie is gewoon perfect. In en rond Het Hoefslag heb je werkelijk alle ruimte. Er speelde een band onder de hooiberg en we konden lekker in de buitenlucht dansen. Er hing daar echt zo’n ontzettend leuke sfeer! Dat zorgde ervoor dat iedereen met iedereen praatte. Het walking dinner droeg ook bij aan de ongedwongen gezelligheid.

Zorgeloos

Herman Blokland begeleidde ons prima. Het is heel prettig voor de organisatie als iemand zegt: ‘Ik regel het wel; daar hoef je niet over in te zitten.’ En het is fijn dat er zoveel kan, en dat het inderdaad perfect wordt geregeld terwijl er toch ook flexibiliteit is als dat nodig is.

Lekker én leuk

Ik heb uitsluitend positieve reacties gehad over het eten. Echt een culinair hoogstandje. Het is een hele happening om 250 man tegelijk te voorzien van een mals stukje vlees of een runderbouillon, maar het liep gesmeerd. Bij binnenkomst kregen we gelijk een amuse: mousse van huisgerookte zalm. Het 5-gangen walking dinner met allemaal kleine gerechtjes en een heerlijk toetje is erg lekker (én leuk) en wordt ook smakelijk geserveerd. Van ons krijgt Het Hoefslag een 9!‘

Angelique van ’t Hol, managementassistente Flamingo Parket, groothandel in en fabrikant van parketvloeren in Barneveld.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Vragen? Live Chat