Feestelijke 50e verjaardag!

Feestelijke 50e verjaardag!

‘Ik werd 50 en dat wilde ik nu eens lekker vieren zonder me ook maar ergens druk over te hoeven maken. In een gelegenheid waar we met vrienden en familie onder elkaar kunnen zijn. Bij Het Hoefslag hadden we al een paar feestjes gehad van vrienden. Ik vond het toen heel leuk aangeklede ruimtes. Het Hollandse Café bleek perfect voor ons.

Goed voorbereid

De voorbereidingen waren prima. Vooraf hadden we een leuk gesprek met Herman, waarbij we werden ontvangen in de ruimte zelf. Hij heeft ons goed geadviseerd. Vervolgens hebben we per mail en telefonisch nog verdere mogelijkheden en details besproken.

Uitbundig feest!

We begonnen met bubbels, een prosecco, en zo’n fantastisch lekkere Sarahkoek. Later hadden we een walking dinner, allerlei gerechtjes die je gezellig staande eet. In de loop van de avond werden er verschillende lekkere hapjes en drankjes geserveerd.

We hadden gekozen voor een zanger die aanvankelijk wat rustige, jazz-achtige nummers zong. Toen hij overging op meer Nederlandstalig repertoire zoals het betere Hazeswerk, kreeg hij samen met een deejay de gasten al snel op de dansvloer. Het ontaardde in een zeer uitbundig feest!

Lekker eten, goeie sfeer

Iedereen was vol lof. Aan alle randvoorwaarden was voldaan om er met elkaar wat moois van te maken. Lekker eten, goeie sfeer. Prima bediening ook. Leuke en attente mensen die het allemaal uitstekend onder controle hadden. Ik heb me geen seconde ook maar ergens druk over gemaakt.

Mooi compliment

Het grootste compliment was misschien wel dat iemand vroeg wat zo’n leuke kroeg toch doet in the middle of nowhere! Die had niet in de gaten dat Hoefslag een locatie voor feesten en evenementen is. Dan heb je het goed gedaan, vind ik.’

Caroline Oudejans

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Vragen? Live Chat