Geslaagd personeelsuitje van De Meerwaarde

Geslaagd personeelsuitje van De Meerwaarde

‘Het gebruikelijke voorjaarsuitje dat ik in maart altijd organiseer voor mijn collega’s, vond dit jaar plaats in Het Hoefslag. We waren er nog nooit geweest én het is lekker dichtbij. Voor ons genoeg redenen om nu eens voor deze locatie te kiezen. En dat is heel goed uitgepakt.

Gevarieerd programma

Herman, de eigenaar, en ik hebben samen een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld voor zo’n 130 mensen. Er viel veel te kiezen, van actief tot wat minder sportief. Voor elk wat wils dus: dat werkt altijd positief. Mensen konden kruisboog schieten, quad rijden, hun collega’s uitdagen bij de highland games, deelnemen aan een Mehari-tour en powerturn buggy rijden. Herman beschikt over een ervaren team dat  de activiteiten professioneel begeleidde.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk buffet. De prijs-kwaliteitverhouding was gewoon goed. Iedereen heeft lekker gegeten in de Ierse Pub, een mooie ruimte waarin deze grote groep toch meer dan genoeg plaats had om comfortabel aan tafel te kunnen eten.

Prima organisatie

Onze ervaringen met Het Hoefslag zijn dus positief. Het allerbelangrijkste is een goede organisatie. De samenwerking met Herman Blokland verliep heel prettig en soepel. En daar houd je een goed gevoel aan over.’

Aart van Dolder, docent lichamelijke oefening en lid van de activiteitencommissie van De Meerwaarde, school voor VMBO in Barneveld

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Vragen? Live Chat