De perfecte locatie voor onze bruiloft

De perfecte locatie voor onze bruiloft

‘Jelle en ik zijn getrouwd op 20 april, de dag voor de meivakantie. Ik ben juf, dus dat kwam goed uit. Voor ons huwelijk zochten we een mooie locatie bij ons in de buurt. We hadden al diverse opties bekeken, maar steeds was ‘t het voor ons nét niet. Het Hoefslag kenden we, en we waren benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloftsfeest. Het bleek een prachtige trouwlocatie te zijn.

Leuke ideeën

We hadden keuze uit diverse ruimten, en kozen voor onze receptie en het feest voor de grootste: de Ierse Pub. Herman (Blokland, de eigenaar) had allemaal leuke ideeën, en gaf aan wat we zelf eventueel zouden kunnen regelen. Al snel zeiden  we tegen elkaar: ‘Waarom zouden we verder zoeken? Dit is echt de perfecte locatie voor ons!’ Het is dichtbij, er kan veel, de zaal ziet er mooi uit én de prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Alles is mogelijk

Of je nou een buffet wilt, een samengesteld menu of à la carte: alles is mogelijk. We wilden graag met alle 24 genodigden voor het diner aan één lange, sfeervol gedekte tafel. Een beetje Italiaans, zeg maar. Ook dat werd probleemloos geregeld, in de Bovenkamer.

Iedereen lekker gegeten

We hebben de gerechten zelf gekozen en het was allemaal heerlijk, voor onze jonge gasten en ook voor de ouderen. Ik heb iedereen lekker zien eten. Het stond allemaal mooi op tijd klaar ook. Thom, de zoon van Herman, begeleidde ons die dag. Hij legde goed uit wat er op het menu stond.

Niets is een probleem

We hebben zelf gezorgd voor een deejay en de aankleding van de Ierse Pub. Ook dat kan allemaal. Niets is een probleem bij Het Hoefslag. Herman vond het bijvoorbeeld prima dat degene die de aankleding verzorgde kwam kijken, en dat ze de dag van tevoren gingen opbouwen.

Relaxt

Van tevoren en op je trouwdag zelf moet je al zoveel. Bij Het Hoefslag kun je relaxt een stapje terug doen en alles lekker over je heen laten komen. Het is er heerlijk ongedwongen en toch allemaal goed voor elkaar. Het was werkelijk elke euro waard!’

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Karen Kamstra-Vogel

Vragen? Live Chat