Ultieme HAKA

Basis | Tijdens deze workshop gaan we als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate haka. Deze wereldberoemde haka wordt door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam uitgevoerd en is krachtig en energiek. In het uitvoeren van deze intensieve workshop is er meer aandacht voor het stuk achtergrond en de geschiedenis van haka. Uiteraard kunnen we met u meedenken over de invulling van de workshop. Hoe geweldig zou het zijn als we de haka kunnen verbinden aan uw bedrijfswaarden en uw team?

Comfort | Tijdens deze workshop gaan we als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate haka. Deze wereldberoemde haka wordt door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam uitgevoerd en is krachtig en energiek. In het uitvoeren van deze intensieve workshop is er meer aandacht voor het stuk achtergrond en de geschiedenis van haka. Uiteraard kunnen we met u meedenken over de invulling van de workshop. Hoe geweldig zou het zijn als we de haka kunnen verbinden aan uw bedrijfswaarden en uw team?

Luxe | Maak van de haka een ware experience. De grote groep wordt opgedeeld in kleinere groepen, die gaan los van elkaar oefenen. Daarna komen ze weer bij elkaar om met of tegen elkaar te strijden.

Prijzen

Basis           € 14,50 p.p.           minimale besteding € 362,50

Comfort       € 19,50 p.p.           minimale besteding € 487,50

Luxe            € 23,50 p.p.           minimale besteding € 587,50

Vragen? Live Chat