Teambuilding activiteiten in Barneveld vindt u bij Het Hoefslag

Teambuilding activiteiten in Barneveld

Teambuilding activiteiten: in Barneveld weet Het Hoefslag als geen ander het nuttige met het (buitengewoon) aangename te verenigen. Natuurlijk, we pakken het serieus aan. Met programma’s en activiteiten die nogal wat van de deelnemers vragen. Samenwerken, met elkaar oplossingen of een aanpak zoeken. Elkaars kwaliteiten ontdekken en benutten: de juiste persoon op de juiste plaats. En vooral om nader tot elkaar te komen. Gedeelde ervaringen bevorderen saamhorigheid. Maar dat effect is zoveel sterker als hard werken gepaard gaat met plezier en enthousiasme!

Aantrekkelijke teambuilding activiteiten

Het Hoefslag biedt tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor teambuilding. Beproefde formules, succes gegarandeerd! Zowel als het gaat om de resultaten, als om de lol die deelnemers altijd weer overduidelijk met elkaar hebben. En omdat we het programma zorgvuldig en op maat samenstellen, uiteraard in overleg. In een gesprek horen we graag wat de doelstellingen zijn. En proeven we bij voorkeur wat de bedrijfscultuur is. Welk type teambuilding activiteiten past bij de deelnemers?

Onze teambuilding topper: Brandmeester!

Keuze genoeg bij Het Hoefslag. Er is altijd een passende activiteit. Maar een origineel en spectaculair teambuildinguitje, geschikt voor praktisch iedere groep en elk doel, is toch wel Brandmeester. Want waar komt het zo aan op samenwerken en heldere communicatie, en is men zo afhankelijk van elkaar als bij de brandweer? Er staan immers letterlijk levens op het spel.

Het Hoefslag beschikt over een eigen, authentieke brandweerwagen. Compleet uitgerust met echte pakken, helmen en andere benodigde attributen om de brand meester te worden. Op alle mogelijke manieren strijden teams met en tegen elkaar. Teambuilding in optima forma! Een van onze favorieten die altijd weer hoog scoort bij de brandweerlieden-voor-een-dag.

Highland Games

Paalwerpen, touwtrekken, bomen zagen – en dit alles in teamverband. Spannend! Sportief! En fysiek uitdagend. Wie wel eens in de Schotse Hooglanden is geweest, herkent deze teambuilding activiteit: Highland Games! Bij uitstek geschikt als teambuildinguitje, ook voor de vrouwelijke collega’s. We passen de zwaarte van de programmaonderdelen aan de deelnemers aan en zorgen voor gemengde teams.  Op die manier kan iedereen verantwoord, op eigen niveau en vooral met plezier meedoen.

Survival dropping

Een Survival dropping vraagt het nodige van elke deelnemer. En van het team. Met name op het gebied van samenwerking, communicatieve vaardigheden, inventiviteit, uithoudings- en  doorzettingsvermogen. En hoe zit het met technische vaardigheden als kaartlezen en oriënteren op een kompas? Het begint al superleuk met vervoer in de ‘dikke’, authentieke Daf YA 328 naar de droppingplaats. Daarna komt het aan op het team. Wie behaalt als eerste de finish?

Laat de bal maar rollen (indoor teambuilding activiteit)

Superspannend, fanatiek én hilarisch: het EK Tafelvoetbal bij Het Hoefslag! Een hogelijk gewaardeerde indooractiviteit, populair bij mannelijke én vrouwelijke deelnemers. Ook omdat je elke collega wel een keer tegenkomt in deze competitie. Ga voor het teamresultaat en probeer met elkaar de tegenstander te slim en te sterk af te zijn. Altijd weer een openbaring voor deelnemers om te ervaren hoe het dragen van hetzelfde landenshirt razendsnel verbindt. A team is born! Laat de bal maar rollen en ga voor die finaleplaats.

Keuze bepaald of nog vragen?

Het is spannend om een teambuilding activiteit te kiezen die werkt en bij iedereen in de smaak valt. Geen nood: bij Het Hoefslag is succes bij voorbaat gegarandeerd. Ook goed om te weten: er is nog veel meer mogelijk dan we hier hebben opgenoemd. Laten we het er samen in alle rust over hebben hoe we voor u en uw collega’s een aantrekkelijk teambuildingprogramma of bijvoorbeeld een origineel bedrijfsuitje op maat kunnen samenstellen. Maakt u een afspraak?

Vragen? Live Chat