wij hebben de smaak weer te pakken!

Na de persconferentie waarin wij te horen kregen dat de horeca weer open mag, mochten wij op zaterdag 1 mei jl. gelijk een bruidspaar gelukkig maken en hen samen met hun gasten verwelkomen op ons terras. Wat was dat fijn om deze dag te verzorgen en gasten te mogen ontvangen.

Hoe nu verder?

Als we kijken naar de ‘routekaart in vijf stappen terug naar normaal’, zien wij met goede hoop de toekomst tegemoet. Wij staan de komende tijd weer klaar om u als gast te mogen ontvangen op ons terras. Er zijn genoeg redenen om juist nu dat feest door te laten gaan. Aangezien wij een mooi groot terras hebben, mogen wij u en uw gasten tot 50 personen ontvangen. Wie wil nou niet zijn/haar familie of vrienden weer ontmoeten op een verantwoorde manier en onder het genot van een hapje en een drankje? Een lekkere barbecue met uw collega’s? Geen enkel probleem! Of toch liever iets chiquer met bijvoorbeeld een geheel verzorgd walking diner? Laat u inspireren door één van onze adviseurs. 

Verdere versoepelingen. 

Op dit moment mag ons terras open van 12:00 – 18:00 uur. Maar wees niet getreurd, er komen binnenkort meer versoepelingen aan. We verwachten dat wij op 26 mei ook weer gasten binnen mogen ontvangen en wie weet zelfs tot een uur of 22:00. Dat betekent dat wij na 26 mei hoogst waarschijnlijk 80 mensen mogen ontvangen zowel binnen als buiten. 

Als deze versoepelingen voortzetten wil hoefslag Barneveld u ook als gast ontvangen. Hierbij nodig ik u alvast uit op onze vrijdagmiddag borrel. Genieten met een hapje en een drankje op ons terras. Lekker met collega’s na het werk even langs op onze locatie om het weekend in te luiden. Of u bent bezig met een mooie fiets- of wandelroute over de Veluwe, en wil dan even lekker uitrusten op ons terras met een kopje koffie of thee. Wij gaan het mogelijk maken. Als alle versoepelingen doorzetten, verwachten wij dat u voor een biertje, frisje, wijntje of dat kopje koffie op ons terras kunt aanschuiven. Houdt onze website, Facebook of Instagram goed in de gaten voor de datum van de vrijdagmiddag borrel.

Zien wij u de komende tijd weer? Wij kijken er naar uit! Of u nu iets te vieren hebt, als gast uitgenodigd bent of gewoon komt aanschuiven op ons terras, wij staan voor u klaar de komende tijd!

Vragen? Live Chat