Wij mogen u weer ontvangen!

De overheid heeft ons als horeca op woensdag 6 mei jl. het perspectief gegeven dat wij vanaf 1 juni a.s. weer gasten mogen ontvangen en die dag komt steeds dichterbij!  Wij staan klaar om u te ontvangen in en rondom onze mooie locatie. en daar hebben wij van hoefslag Barneveld ontzettend veel zin in.

Hoe gaan wij na 1 juni verder met feesten en partijen?

U vraagt zich natuurlijk af hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hoe wij omgaan met de maatregelen van de overheid. Vanaf 1 juni mogen wij het gehele terras weer openstellen voor u en uw gasten, mits er rekening wordt gehouden van de 1,5 meter afstand. Deze anderhalve meter geldt voor de tafels die op onze terrassen staan. Er mag met *maximaal 4 personen aan een tafel plaatsgenomen worden, ook als u niet van hetzelfde huishouden bent. Voor de terrassen buiten zijn geen beperkingen op de  hoeveelheid mensen die wij mogen ontvangen. Aangezien wij een mooi groot terras hebben bij de Engelse pub, dat overdekt is met een sfeervolle hooiberg en een grote stretch tent, kunnen wij een grote groep mensen ontvangen. Daarnaast voldoen wij zo aan de maatregelen met betrekking tot afstand en hygiëne. Tijdens evenementen staat hygiëne voorop. Op onze locatie zijn extra voorzorgsmaatregelen genomen en al het horecapersoneel is getraind. Er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig.

Gebruik maken van het terras en door tot de late uurtjes? Dat kan zeker. Wij hebben heaters en vuurschalen om zo aangenaam mogelijk, lekker lang buiten te verblijven met uw gezelschap. Op uw feest of bijeenkomst een band of DJ? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

En hoe verder binnen?

Vanaf 1 juni mag – zoals eerder aangegeven – de horeca weer open. Dit biedt dus perspectief voor feesten en partijen. Volgens de maatregelen dienen wij rekening te houden met een maximaal aantal gasten dat wij binnen mogen ontvangen. Dit aantal is tot 30 juni vastgesteld op maximaal 30 personen en na 1 juli op  maximaal 100 personen. Deze maatregelen gelden alleen voor binnen. Op de terrassen mogen wij ten alle tijden meerder gasten ontvangen. Ook binnen zullen wij ons aan de 1,5 meter afstand houden tussen de tafels en nauwkeurig letten op de hygiëne.

Waarom juist nu?

Mensen missen de afgelopen tijd hun sociale contacten. Daar is een feest of bijeenkomst een super oplossing voor natuurlijk! Kom bij ons en laat u inspireren door onze adviseurs! Zij denken graag met u mee en helpen u verder in de ontwikkeling van het door u geplande evenement of feest. De nieuwe maatregelen bieden juist nu een mooie gelegenheid om die persoon weer te ontmoeten die u al die tijd heeft moeten missen. Of dat biertje met vrienden te drinken, dat u al zo lang niet meer kon doen omdat het niet mocht. Juist nu is er de kans om dat feestje door te laten gaan! Heerlijk buiten met al uw gasten een muziekje, een drankje en al die gezelligheid die we zo hard nodig hebben! En dit alles met oog voor de hygiëne en veiligheid van u en uw gasten.

 

Laat u inspireren. Neem contact op met Hoefslag Barneveld, mail naar info@hoefslagbarneveld.nl of bel naar 0342-461 724. Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor een eerste kennismaking!

*dit aantal is afhankelijk van de noodverordening die de veiligheidsregio op dat moment hanteert, dit aantal kan meer worden in de loop van de tijd.

Vragen? Live Chat